Studio jone e Avokatise, Cantaris Locke, filloi të funksionojë si një entitet ligjor më vete në vitin 2013. Para kësaj, partnerët, Natalia Locke dhe Costa Cantaris, ishin të përfshirë në sipermarrje të tjera të mbrojtjes penale. Çdo partner ka mbi 12 vjet eksperiencë në fushën ligjore penale.

Kjo studio Avokatie eshte renditur si Firma Ligjore Penale per vitin 2019.
"Cantaris Locke përgatit çështjet e tyre me përpikëri dhe ofron një standard jashtëzakonisht të lartë përfaqësimi për të gjithë klientët e tyre". LEGAL 500, 2021.
Kjo është një arritje e rëndësishme për një firmë relativisht të re. Renditja është pasqyrë e rezultateve të shkëlqyera të arritura dhe ekspertizës në çdo element të ligjit penal.

Ne jemi plotësisht të akredituar nga Autoriteti Rregullator i Avokatëve dhe Shoqëria Juridike. Ne kemi një kontratë me Agjencinë e Ndihmës Juridike për të ofruar shërbime të ndihmës juridike. Përshtatshmëria juaj për Ndihmë Juridike varet nga natyra e rastit dhe rrethanat tuaja financiare. Ne kemi siguruar ndihmë juridike për klientë të shumtë. Ju lutemi na telefononi për ta diskutuar në detaje. Konsultimi eshte falas.
Nëse nuk kualifikoheni për Ndihmë Juridike, ne ofrojmë tarifa konkurruese që mund të biem dakord sipas rastit dhe ceshtjes.

Ne jemi të specializuar në mbrojtjen penale, procedurat e ekstradimit dhe konfiskimit. Ne përfaqësojmë klientët në komisariatet e policisë, ne gjykaten e shkalles se pare (Magistrate Court) dhe në gjykatat e krimit ( Crown Court) ; ne marrim pjesë në intervistat e kryera nga autoritetet vendore mbi pretendimet për mashtrim me përfitime. Gjatë viteve ne jemi marrë me të gjithë spektrin e çështjeve penale, nga shkeljet e trafikut rrugor dhe vjedhjet e dyqaneve deri te mashtrimet dhe vrasjet miliona paund. Ne sigurojmë që klientët tanë të marrin rezultatet më të mira të mundshme pavarësisht shkeljes.

Studioja jone ligjore ka mundesuar dhe siguruar rezultate të shkëlqyera në ceshtje me profil të lartë, edhe kur shancet kane qene ne disfavour te klientëve tanë. Këto përfshijnë rastet që janë ndjekur me forcë nga të ardhurat dhe doganat e Madhërisë së Saj, Departamentet e Standarteve të Tregtisë, Departamenti i Punës dhe Pensioneve, dhe, sigurisht, Shërbimi i Prokurorisë së Kurorës.

Përvoja dhe njohuritë tona na mundësojnë të parashikojmë grackat dhe dobësitë në rastin e kundërshtarit tonë që në një fazë të me hershme. Në raste të shumta kemi parandaluar hetimet te shkojnë në ndjekje penale dhe rregullisht kemi mbyllyr ceshtje perpara se te arrijnin ne gjygj.

Ne rregullisht bëjmë përfaqësime dhe negociojmë për klientët tanë për të kufizuar rolin e tyre dhe për të zvogëluar gravitetin e akuzave edhe kur provat kane qene shume te forta. Kjo shpesh ka rezultuar ne shmangie te denimit me burg per klientët tanë për çështje të rënda.

Per me teper informacion ne gjuhen shqip mos hezotoni te na kontaktoni me numrin: 07925387679